baner genesis
baner alergii
baner avri
image-slider-with-thumbnail1.jpeg
image-slider-with-thumbnail2.jpeg
image-slider-with-thumbnail3.jpeg
PlayPause
previous arrow
next arrow
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/ИКОНИ-10.png
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/ИКОНИ-11.png
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/ИКОНИ-12.png
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/ИКОНИ-15.png
Биотек лабораторија е приватна лабораторија со 3 засебни лиценци за  биохемија, микробиологија и молекуларна дијагностика.
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/biohemija.jpg
Биохемија
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/mikro.jpg
Микробиологија
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2024/02/molekularna.jpg
Молекуларна биологија
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2023/01/s-m-removebg-preview.png

ПациентиПОДГОТОВКА НА ПАЦИЕНТ

Начинот на подготовка зависи од
видот на анализата која треба да се изработи.
Правилна подготовка за венепункција
Упатство за земање материјал за анализи во фецес
Упатство за земање материјал на урина
Упаство за глукоза толеранс тест (ogtt)
Совети за подговотовка на пациенти за тест за оптоварување со глукоза
Совети за подговотовка за микробиолошки испитувања
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2020/06/home_experience_06.jpg
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2020/06/home_experience_07.jpg
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2020/06/home_experience_08.jpg
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2020/06/home_experience_09.jpg
https://bioteklab.com.mk/wp-content/uploads/2020/06/experience_10.png

Lab,

LAB

biotek

laboratorija

Локации

Лабораторија Капиштец – Васил Ѓоргов
Ул. Васил Ѓоргов 12, 1000 Скопје, Р. Македонија
02-5300898 ; 02-5300766
laboratorija@bioteklab.com.mk
Понеделник – Петок
07:00 – 20:00
*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 19:30
Сабота
08:00 – 14:00
Недела и празници
08:00 – 14:00
Буњаковец
Ул. Аминта Трети 44, 1000 Скопје, Р. Македонија
+389 (0)2 311 2464 ; +389 (0)2 403-763
laboratorija2@bioteklab.com.mk
Понеделник – Петок
07:00 – 17:00
*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 16:30
Сабота и Недела

неработен

Аеродром
Ул. Фрањо Клуз бр.14, 1000 Скопје, Македонија
+389 (0)2 511 9669; 076/234-366
laboratorija5@bioteklab.com.mk
Понеделник – Петок
07:00 – 20:00
*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 19:30
Сабота
08:00 – 14:00
Ѓорче Петров
Ул. Македонска Војска бр.20, 1000 Скопје, Македонија
+389 (0)2 530 0625
laboratorija4@bioteklab.com.mk
Понеделник – Петок
07:00 – 20:00
*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 19:30
Сабота
08:00 – 14:00
Кисела Вода – Расадник
Ул. Христо Татарчев 43Б, 1000 Скопје, Р. Македонија
+389 (0)2 277 1020
laboratorija3@bioteklab.com.mk
Понеделник – Петок
07:00 – 20:00
*ПРИЕМ НА ПАЦИЕНТИ ДО 19:30
Сабота
08:00 – 14:00