Пакет уво

1.500 ден

Брис од грло/ нос, Л и Д уво (бактериолошки и миколошки)

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Брис од грло/ нос, Л и Д уво (бактериолошки и миколошки)

Дополнителни информации

idpackage

29

analyses

[{"IdAnalysis":"296","Price":"290"},{"IdAnalysis":"297","Price":"290"},{"IdAnalysis":"517","Price":"800"},{"IdAnalysis":"92","Price":"800"}]