HOMA инсулински пакет (Инсулинска резистенција)

1.200 ден

Глукоза,Инсулин,HOMA IR

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Глукоза,Инсулин,HOMA IR

Дополнителни информации

idpackage

103

analyses

[{"IdAnalysis":"48","Price":"1000"},{"IdAnalysis":"1215","Price":"1"},{"IdAnalysis":"13","Price":"120"}]