Респираторен пакет 2

700 ден

Брис од грло,нос и уснапразнина/јазик (бактериолошки и Candida)

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Брис од грло,нос и усна празнина/јазик (бактериолошки и Candida)

Дополнителни информации

idpackage

14

analyses

[{"IdAnalysis":"296","Price":"290"},{"IdAnalysis":"297","Price":"290"},{"IdAnalysis":"300","Price":"500"}]