Проценка на бубрежна функција

1.500 ден

Крвна слика автоматска 3-диференцијална со 22 параметри, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Уреа, Креатинин, Микроалбумини во урина, Уринарни албумини/креатинин индекс (UACR), Гломеруларна филтрациска рата (ГФР)

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Крвна слика автоматска 3-диференцијална со 22 параметри, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Уреа, Креатинин, Микроалбумини во урина, Уринарни албумини/креатинин индекс (UACR), Гломеруларна филтрациска рата (ГФР)

Дополнителни информации

idpackage

263

analyses

[{"IdAnalysis":"7","Price":"220"},{"IdAnalysis":"656","Price":"180"},{"IdAnalysis":"18","Price":"120"},{"IdAnalysis":"19","Price":"120"},{"IdAnalysis":"1898","Price":"450"},{"IdAnalysis":"2004","Price":"600"},{"IdAnalysis":"1896","Price":"300"}]