Примероци (фецес,урина и др) за Candidа.

SKU: 2033

300 ден

Културелно изолирање и докажување на условно патогените квасници Candida spp.Со засадување на различни примероци на хранителниподлоги соодветни за раст и идентификација на квасници (Candida).

Опис

Културелно изолирање и докажување на условно патогените квасници Candida spp.Со засадување на различни примероци на хранителниподлоги соодветни за раст и идентификација на квасници (Candida).