Педијатриски панел – Алерголошки пакет

3.000 ден

Еозинофили во носна слузница, Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Педијатриски панел(30 PEDI)

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Еозинофили во носна слузница, Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Педијатриски панел(30 PEDI)

Дополнителни информации

idpackage

154

analyses

[{"IdAnalysis":"1476","Price":"500"},{"IdAnalysis":"1428","Price":"350"},{"IdAnalysis":"344","Price":"260"}]