Пакет – Gravidatas uterina

1.100 ден

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Железо, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Глукоза толеранс тест(OGTT)

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Железо, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Глукоза толеранс тест(OGTT)

Дополнителни информации

idpackage

189

analyses

[{"IdAnalysis":"1428","Price":"350"},{"IdAnalysis":"25","Price":"160"},{"IdAnalysis":"656","Price":"180"},{"IdAnalysis":"597","Price":"600"}]