Пакет – Протеински статус

350 ден

Вкупни протеини, Албумини, Глобулини

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Вкупни протеини, Албумини, Глобулини

Дополнителни информации

idpackage

180

analyses

[{"IdAnalysis":"43","Price":"120"},{"IdAnalysis":"44","Price":"120"},{"IdAnalysis":"45","Price":"150"}]