Пакет – Педијатриски

1.100 ден

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, CRP, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Брис од грло, Брис од нос

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, CRP, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Брис од грло, Брис од нос

Дополнителни информации

idpackage

190

analyses

[{"IdAnalysis":"1428","Price":"350"},{"IdAnalysis":"12","Price":"300"},{"IdAnalysis":"656","Price":"180"},{"IdAnalysis":"296","Price":"290"},{"IdAnalysis":"297","Price":"290"}]