Пакет – Интолеранција на глутен на биохемиско и молекуларно генетско ниво

6.000 ден

Тест за генетска детерминирана интолеранција кон глутен – Целијакија ,Панел Gastro-LIA

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Тест за генетска детерминирана интолеранција кон глутен – Целијакија ,Панел Gastro-LIA

Дополнителни информации

idpackage

135

analyses

[{"IdAnalysis":"1231","Price":"4500"},{"IdAnalysis":"329","Price":"3000"}]