Пакет за генетска предиспозиција кон тромбофилија со 12 полиморфизми (12SNP)

3.000 ден

Дополнителни информации

idpackage

104

analyses

[{"IdAnalysis":"1213","Price":"1200"},{"IdAnalysis":"1212","Price":"2000"}]