Пакет – Билирубини

350 ден

Билирубин вкупен, Билирубин директен, Билирубин индиректен

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Билирубин вкупен, Билирубин директен, Билирубин индиректен

Дополнителни информации

idpackage

191

analyses

[{"IdAnalysis":"28","Price":"120"},{"IdAnalysis":"29","Price":"120"},{"IdAnalysis":"30","Price":"180"}]