Пакет – Анемија

2.500 ден

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Периферна крвна размаска, Ретикулоцити во периферна крв, Феритин, Трансферин, Железо

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Периферна крвна размаска, Ретикулоцити во периферна крв, Феритин, Трансферин, Железо

Дополнителни информации

idpackage

184

analyses

[{"IdAnalysis":"1428","Price":"350"},{"IdAnalysis":"1468","Price":"890"},{"IdAnalysis":"1477","Price":"860"},{"IdAnalysis":"56","Price":"600"},{"IdAnalysis":"57","Price":"550"},{"IdAnalysis":"25","Price":"160"}]