Пакет – Анемија проширен

3.950 ден

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Периферна крвна размаска, Ретикулоцити во периферна крв, Железо, Феритин, Трансферин, Фолна киселина, Vitamin B12, *TIBC, *UIBC

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, Периферна крвна размаска, Ретикулоцити во периферна крв, Железо, Феритин, Трансферин, Фолна киселина, Vitamin B12, *TIBC, *UIBC

Дополнителни информации

idpackage

185

analyses

[{"IdAnalysis":"1428","Price":"350"},{"IdAnalysis":"1468","Price":"890"},{"IdAnalysis":"1477","Price":"860"},{"IdAnalysis":"56","Price":"600"},{"IdAnalysis":"57","Price":"550"},{"IdAnalysis":"25","Price":"160"},{"IdAnalysis":"58","Price":"1400"},{"IdAnalysis":"117","Price":"450"},{"IdAnalysis":"54","Price":"270"}]