ЛУ 1 – Основен лабораториски пакет со 5 диференцијална крвна слика

600 ден

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Гликоза, Холестерол, Триглицериди, Уреа, Креатинин, AST, ALT, Железо, Седиментација 30

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Крвна слика автоматска 5-диференцијална, УРИНАРЕН СТАТУС со седимент, Гликоза, Холестерол, Триглицериди, Уреа, Креатинин, AST, ALT, Железо, Седиментација 30

Дополнителни информации

idpackage

152

analyses

[{"IdAnalysis":"1428","Price":"350"},{"IdAnalysis":"656","Price":"180"},{"IdAnalysis":"13","Price":"120"},{"IdAnalysis":"20","Price":"150"},{"IdAnalysis":"24","Price":"130"},{"IdAnalysis":"18","Price":"120"},{"IdAnalysis":"19","Price":"120"},{"IdAnalysis":"22","Price":"120"},{"IdAnalysis":"23","Price":"120"},{"IdAnalysis":"25","Price":"160"},{"IdAnalysis":"26","Price":"120"}]