Генитален пакет

1.700 ден

Брис од вагина и брис од цервикс

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Брис од вагина и брис од цервикс

Дополнителни информации

idpackage

1700

analyses

[{"IdAnalysis":"923","Price":"900"},{"IdAnalysis":"924","Price":"900"}]