НОВИТЕТ ВО БИОТЕК COVID-19 ЦЕНТАРОТ

септември 15, 2020

НОВИТЕТ ВО БИОТЕК COVID-19 ЦЕНТАРОТ

За сите пациенти кои имаат потреба да добијат резултат од PCR Covid -19 тест истиот ден до 10:30 часот наутро:
Во утрински термин за семплирање за PCR тест од 07:30 до 07:55часот, со издаден резултат и сертификат до 10:30 часот, на претходно закажан термин преку веб страна на Биотек лабораторија.
Биотек Лабораторија за овие пациенти ќе користи посебна опрема со цел побрзи резултати за PCR тестови.
Сите дополнителни информации побарајте ги на добро познатите телефонски броеви
075/282-487 02/5300898 078/394-829

*Пополнете го формуларот на www.bioteklab.com.mk на прозорот COVID-19 VIP и добивате потврда за Вашиот утрински термин во најкраток можен рок.

БИOTEK Лабораторија – ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе