Домашна посета

април 4, 2022

Untitled 1 1Почитувани пациенти,
БИОТЕК лабораторија нуди домашни посети за лабораториски услуги.

a42;A039; Закажете го вашиот термин на 13090

Цена: 700 ден

БИOTEK Лабораторија – ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!