Респираторен пакет 3

1.100 ден

Брис од грло, нос и искашлок (бактериолошки и миколошки)

  • Опис
  • Дополнителни информации

Опис

Брис од грло, нос и искашлок (бактериолошки и миколошки)

Дополнителни информации

idpackage

15

analyses

[{"IdAnalysis":"296","Price":"290"},{"IdAnalysis":"297","Price":"290"},{"IdAnalysis":"301","Price":"800"}]