Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Нашите Вредности
Нашите Вредности

Добивање на сигурни и точни резултати од страна на високо квалификуван стручен кадар и користење на најсовремена автоматизирана технологија.  
Брзо и правовремено дијагностично и превентивно делување, со цел за зачувување на здравјето на корисниците.

Нашите Вредности
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2022