Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Нашата Мисија
Нашата Мисија

Овозможуваме на корисниците високо квалитетна услуга во областа на Биохемија, Имунологија и Хематологија.
Ги почитуваме принципите за добра лабораториска пракса со цел добивање на сигурни и точни резултати.
Квалитетот во лабораториската дијагностика и ефикасноста се основните карактеристики кои ќе не чинат препознатливи и високо рангирани меѓу корисниците и стручната јавност. 

Нашата Мисија
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2022