Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
ДОМАШНА ПОСЕТА

БИОТЕК Лабораторија Ви овозможува БЕСПЛАТНА ДОМАШНА ПОСЕТА.
 
Доколку имате потреба од лабораториски испитувања, а не сте во можност да дојдете до нашата лабораторија, тимот од Биотек лабораторија е подготвен да дојде во Вашиот дом, со цел да земе материјал за испитување.
 
Резултатите од испитувањето во најкраток можен рок ќе Ви бидат доставени по e-mail или fax.
 
Ве молиме, за оваа услуга закажете термин ден однапред, преку нашата веб-страница или на нашите телефони.

*(Понудата важи само за Општина Центар) 

 
 
 
 

Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021