Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Работно време

Лабораторија Капиштец - Васил Ѓоргов

Понеделник - Петок

07:30 - 20:00

Covid-19 лабораторија 07:30 - 20:00

Сабота

08:00 - 14:00

Covid-19 лабораторија 08:00 - 14:00

Недела и празници

08:00 - 14:00

Covid-19 лабораторија 08:00 - 14:00

 

Лабораторија Аеродром

Понеделник - Петок

07:30 - 20:00

Covid-19 лабораторија 07:30 - 20:00

Сабота

08:00 - 14:00

Covid-19 лабораторија 08:00 - 14:00

Недела и празници

08:00 - 14:00

Covid-19 лабораторија 08:00 - 14:00

 

Лабораторија Ѓорче Петров

Понеделник - Петок

07:30 - 20:00

Covid-19 лабораторија 07:30 - 14:00

Сабота

08:00 - 14:00

Covid-19 лабораторија 08:00 - 14:00

 

Лабораторија Кисела Вода - Расадник

Понеделник - Петок

07:30 - 20:00

Covid-19 лабораторија 07:30 - 14:00

Сабота

08:00 - 14:00

Covid-19 лабораторија 08:00 - 14:00

 

Лабораторија Буњаковец

Понеделник - Петок

07:30 - 16:00

Сабота

/

Недела

/

Работно време
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Документи
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023