Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Како до дијагноза дали е стомачен вирус или бактерија во истиот ден?

2021-10-04
Како до дијагноза дали е стомачен вирус или бактерија во истиот ден?

Како со најсовремена RT PCR метода до дијагноза дали е стомачен вирус или бактерија во истиот ден?🔴

Дознај повеќе 👉 https://bit.ly/3AllTjc

ЦЕНА 👇🏼
`54;A039; бактериски панел 4.500мкд
`54;A039; вирусен панел 4.500мкд
`54;A039; ПАКЕТ 7.900мкд d06;A039; АКЦИЈА `54;A039; 6.500мкд
👉🏻 Акцијата трае до 30.09.2021

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-10-04
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023