Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Алергиски панели

2021-10-04
Алергиски панели

Биотек лабораторија континуирано се грижи за вашето здравје. Пред нас е сезона на алергии, хиперсензитивно нарушување на имуниот систем. Алергиската реакција е брза, непредвидлива, која знае да биде и опасна по живот. Порастот на алергиите посебно кај деца е значително зголемен на светско ниво!
Заштитете се вие и вашето дете, вашето семејство, вашите блиски...
Единствено во Биотек лабораторија ви го претставуваме ALLEISA SCREEN тестот од светскиот лидер Mediwiss Analytic GmbH- Германија кои ви овозможува:
• само со еден примерок крв испитување на 30 различни алергени,
• резултати готови истиот ден,
• безбеден за пациентот (нема контакт со алергенот),
• сигурност во резултатот (точно го идентификува алергенот како и концентрацијата на специфични IgE од серумот на пациентот)
• за разлика од кожното тестирање, овде не се важни возраст, состојба на кожата, болест или бременост,
• терапијата која ја прима пациентот нема никакво влијание и не треба да се прекинува,
• економски поисплатлив.
• CCD blocking solution- 100% сигурен резултат ( 0%лажно позитивен резултат)
Во нашата лабораторија има 5 панели кои содржат 30 алергени:
Комбиниран (PANEL 30 MIX), инхалаторен (PANEL 30 RESP), нутритивен (PANEL 30 FOOD), педијатриски (PANEL 30 PEDI), Географски (PANEL 30 VEN)

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-10-04
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023