Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Најнова сезонска понуда

2021-07-01
Најнова сезонска понуда

Почитувани пациенти,
Би сакале да ве известиме дека во пресрет на годишните одмори, БИОТЕК лабораторија мисли на вас и вашето семејство со воведување на дополнителен попуст за следните тестирања поврзани со Covid -19.

d04; RT PCR SARS-COV -2 👉 2.000мкд цена по лице
d04; RT PCR SARS –COV-2 (за минимум двајца) 👉 1.700мкд
d04; RT PCR SARS –COV-2 (за минимум четири лица) 👉 1.500мкд
d04; VIP PCR 👉 4.500мкд (резултати за 45 мин)
d04; Брз антигенски тест за Covid 19 за патување 👉 1.000мкд
d04; SARS- COV -2 IgG II (тест за одредување на имунитетот по прележана болест или по вакцинарање) 👉 800мкд
d04; Antitela Sars-Cov-2 IgG+ IgM пакет 👉 1.500мкд

🔴 РЕЗУЛТАТИ истиот ден со бесплатен сертификат и превод на англиски јазик.

Исто така, ве известуваме дека како општествено одговорна компанија продолжуваме со акцијата за БЕСПЛАТНИ PCR тестирања за сите патници кои имаат потреба да патуваат во странство за лекување или друга медицинска потреба. Патниците треба претходно да достават документ за закажаното лекување или интеревенција со потврда од доктор за истата.
Пријавата се врши во електронска форма на нашиот мејл marketing@bioteklab.com.mk или со слика на viber на 078-492-293, по која што нашите вработени ќе ве исконтактираат за тестирањето.

📞 Call центар +38925300898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-07-01
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021