Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Дали ги започнавте припремите за годишен одмор?

2021-06-22
Дали ги започнавте припремите за годишен одмор?

Дали ги започнавте припремите за годишен одмор? 🏖

d04; Брз антигенски тест за Covid 19 за патување 👉 1.000мкд

🔴 РЕЗУЛТАТИ истиот ден.

📞 Call центар +38925300898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-06-22
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021