Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Стомачен вирус?

2021-05-28
Стомачен вирус?

Стомачен вирус?
Гастроинтестиналните инфекции траат кратко и се надминуваат за неколку дена, но може да предизвика сериозни нарушувања особено кај мали деца, новороденчиња, повозрасни луѓе и имунокомпромитирани пациенти. Овие инфекции многу лесно се пренесуваат и доколку не се открие вистинскиот причинител може да настанат комплицирани состојби на мешани инфекции со бактериски и вирусни патогени. Гастроинтестиналните инфекции може да бидат предизвикани од бактерии, бактериски токсини, вируси и паразити.
Точната дијагноза е неопходна за правилна терапија на состојбата, а тоа директно зависи од методот на испитување.
Единствена во молекуларните анализи на гастроинтестиналните патогени Биотек Лабораторија нуди детекција на присуство на 9 бактериски и 6 вирусни патогени со најсовремена Real Time Multiplex метода со што се овозможува рано и брзо детектирање на патогенот и неговата етиологија со 99,9% точност и сензитивност од 0% можност за лажно позитивни резултати.

📞 Call центар +38925300898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-05-28
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021