Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Дежурен Центар

2021-05-17
Дежурен Центар

Почитувани пациенти,
Би сакале да ве известиме дека почнувајќи од 16.05.2021, така секоја недела и празници, БИОТЕК лабораторија Центар - ул. Васил Ѓоргов ќе работи како дежурна лабораторија за микробиолошки, биохемиски и молекуларни анализи.

\00; Работно време 08:30-13:30 часот
COVID-19 PCR тест 08:00-13:30 часот
VIP PCR и антигенски тестови 08:30-15:00 часот

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-05-17
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021