Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БЕСПЛАТНИ PCR тестирања за лекување во странство

2021-04-30
БЕСПЛАТНИ PCR тестирања за лекување во странство

Почитувани пациенти,
Би сакале да ве известиме дека Биотек лабораторија како општествено одговорна компанија во овие тешки денови од пандемијата за сите патници кои имаат потреба да патуваат во странство за лекување или друга медицинска потреба, нуди БЕСПЛАТНИ PCR тестирања со сертификат за патување.
Пациентите треба претходно да достават документ за закажаното лекување или интеревенција со потврда од доктор за истата.
Пријавата се врши во електронска форма на нашиот мејл marketing@bioteklab.com.mk или со слика на viber на 078-492-293, по која што нашите вработени ќе ве исконтактираат за тестирањето.

📞 Call центар +38925300898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2021-04-30
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024