Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Најновиот лабораториски тест од втора генерација за антитела VIDAS SARS-COV -2 IgG II

2021-04-19
Најновиот лабораториски тест од втора генерација за антитела VIDAS SARS-COV -2 IgG II

Почитувани пациенти,
Со огромно задоволство ви го претставуваме најновиот лабораториски тест од втора генерација за антитела VIDAS SARS-COV -2 IgG II. Станува збор за најнов квантитативен тест од реномираниот Француски производител и лидер во лабораториската дијагностика Biomerieux.Тестот се карактеризира со аналитичка сензитивност и специфичност согласно интернационалниот стандарт (IS) на Светската Здравствена Организација.
Со овој тест се утврдуваат IgG неутрализирачките антитела на рецепторoрот (RBD) на Spike1 протеинот од вирусот Covid 19 со што се следи вистинскиот имунолошки одговор кај пациентите кои прележале Covid 19 и кај оние кои се вакцинирани вклучувајки ги вакцините од сите Светски производители.
d04; БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ.
d04; РЕЗУЛТАТИ ЗА САМО НЕКОЛКУ ЧАСА
`54;A039; Цена 800мкд
БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-04-19
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021