Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Биотек Лабораторија со нова локација во Ѓорче Петров

2021-04-07

Со огромно задоволство ви ја претставуваме НОВАТА МОДЕРНА БИОТЕК лабораторија во Ѓорче Петров.
📍 До Поликлиника Ѓорче Петров
Би сакале да ве известиме дека располагаме и со посебен шалтер за земање на брисеви за изработка на брзи антигенски тестови за Covid 19.
Тел: 02-5300625/ 076-431 431
e-mail: laboratorija4@bioteklab.com.mk
БИOTEK лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-04-07
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024