Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Новитет во Биотек Лабораторија

2020-12-07
Новитет во Биотек Лабораторија

Најсовремена светска PCR технологија за COVID тестирање. Детекција на SARS-CoV-2 вирус преку три генетски секвенци. Изработка за само 20 мин., издавање на резултат за 45 мин. Аплицирајте on-line на https://www.bioteklab.com.mk/vip_covidForm.asp
Закажи: Covid PCR VIP тест
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски.

Датум на објава: 2020-12-07
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024