Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Светски ден на оралното здравје

2017-03-20
Светски ден на оралното здравје

За Светскиот Ден на Оралното Здравје, Биотек Лабораторија ви го нуди Micro - I Dent plus 11 тестот за периодонтопатски маркер бактерии по специјална цена од 3099 МКД!!!
Понудата трае 2 дена од 20.03-22.03

Во Биотек Лабораторија вршиме молекуларана анализа на 11 периодонтопатогени маркер бактерии со micro- Ident plus 11.
Добиените резултати даваат точни информации за присуството и застапеноста на периодонтопатогените бактериски видови во субгингивалниот планк. Истотака се обезбедуваат информации за секој гингивален џеб посебно.
Молекуларната анализа на овие маркер бактерии, заедно со клинички параметри претставува основа за индивидуално и ефективно планирање на терапија и се прилагодени на потребите на пациентот.
micro- Ident plus 11 претставува квантитативна, високо специфична анализа со која рано се препознава болеста, се спречува релапс и се врши проценка на ризик при скапи реставрации и безбедно поставување на имплант.

 

Датум на објава: 2017-03-20
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2020