Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

VeinViewer Flex

2017-02-02
VeinViewer Flex

VeinViewer Flex единствено во Биотек Лабораторија.Нов пренослив уред за полесно наоѓање на вени при земање на примерок од крв од пациентите со што се избегнуваат потенцијалните компликации.

Со HD слики и ексклузивна Df²(digital full field) технологија, овој мал апарат обезбедува придобивки за сите пациенти за време на целиот васкуларен пристап. Со единствениот рефлектор за вени проектираната инфрацрвена светлина се апсорбира од страна на крвта и се рефлектира на околното ткиво.

Добиените информации се обработени и дигитално проектирани на површината на кожата со што се обезбедува реална и точна слика за поставеноста на вените на пациентот. 

Датум на објава: 2017-02-02
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023