Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Домашна посета

2022-04-04
Домашна посета

Почитувани пациенти,
БИОТЕК лабораторија воведува бесплатни домашни посети за лабораториски услуги во вредност над 1.500мкд.
За лабораториски услуги со вредност под 1.500мкд, домашна посета изнесува 300мкд на територијата на град Скопје.

a42;A039; Закажете го вашиот термин на 02/5300 - 898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Датум на објава: 2022-04-04
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024