Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

ФЛУРОНА, КЛАСИЧЕН КОВИД ИЛИ ДРУГА ВИРУСНА РЕСПИРАТОРНА ИНФЕКЦИЈА?

2022-01-14
ФЛУРОНА, КЛАСИЧЕН КОВИД ИЛИ ДРУГА ВИРУСНА РЕСПИРАТОРНА ИНФЕКЦИЈА?

ФЛУРОНА, КЛАСИЧЕН КОВИД ИЛИ ДРУГА ВИРУСНА РЕСПИРАТОРНА ИНФЕКЦИЈА?
Затнат/растечен нос, болка во грло, температура и општа слабост, се дел од симптоми кaj повеќе респираторни инфекции. Во време на пандемија и појава на мешани респираторни инфекции, БИОТЕК лабораторија ви нуди голема палета тестови со цел да се направи точна и навремена дијагностика. Биотек лабораторија како лидер во дијагностиката, располага со сите најновите тестови на светско ниво.
🔴 PCR Sars Cov 2 + Influenca A+B- наречен FLURONA. Резултати истиот ден
🔴 PCR Sars Cov 2 + 15 респираторни вируси (AVRI). Резултати истиот ден
🔴 PCR Sars Cov 2 - детекција на сите мутации на Covid. Резултати истиот ден
🔴 PCR Vip Sars Cov 2 - детекција на сите мутации на Covid. Резултати за 30 минути
🔴 Антиген на Sars Cov 2. Резултати за 30 минути на сите наши пунктови
Закажете онлајн на www.bioteklab.com.mk или на нашите пунктови
📍Васил Ѓоргов бр.12 02/5300 - 898
📍Ѓорче Петров 02/5300 - 625
📍Кисела Вода 02/2771 - 020
📍Тетово, One Hospital 044/344 - 414
Call Center 02/5300 - 898
БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2022-01-14
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023