Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК лабораторија воведува нови три пакети за следење на Covid и post Covid позитивни пациенти.

2022-01-11
БИОТЕК лабораторија воведува нови три пакети за следење на Covid и post Covid позитивни пациенти.

Почитувани пациенти,
БИОТЕК лабораторија воведува нови три пакети за следење на Covid и post Covid позитивни пациенти.
Овие пакети се според најновите директиви на WHO и IFCC кои ќе ви помогнат да ја следите вашата здравствена состојба за време на инфекцијата и во понатамошниот период после позитивитетот.
БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!
Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2022-01-11
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023