Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

COVID 19 сертификат за патување по европски стандарди

2021-12-14
COVID 19 сертификат за патување по европски стандарди

Почитувани пациенти,
Би сакале да ве известиме дека почнувајќи од денес, само БИОТЕК лабораторија ги содржи сите податоци за патникот во PCR SARS-COV -2 Сертификатот за патување, согласно сите европски стандарди.
За потребите на патувања овозможивме попусти за следните тестирања поврзани со Covid -19.
d04; RT PCR SARS-COV -2 👉 2.000мкд цена по лице
d04; RT PCR SARS –COV-2 (за минимум двајца) 👉 1.700мкд
d04; RT PCR SARS –COV-2 (за минимум четири лица) 👉 1.500мкд
d04; Брз антигенски тест за Covid 19 за патување 👉 1.000мкд
d04; SARS- COV -2 IgG II (тест за одредување на имунитетот по прележана болест или по вакцинарање) 👉 800мкд
d04; Antitela Sars-Cov-2 IgG+ IgM пакет 👉 990мкд

🔴 РЕЗУЛТАТИ истиот ден со бесплатен сертификат и превод на англиски јазик.

📞 Call центар +38925300898

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-12-14
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024