Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Подигнување на свеста за грижата на машкото здравје!

2021-11-02
Подигнување на свеста за грижата на машкото здравје!

Почитувани пациенти, дали имате проблеми со простатата?
ЕДИНСТВЕНО во Биотек Лабораторија преку PHI -PROSTATE HEALTH INDEX најсовремен алгоритам изведен од резултатите на 6 најсовремени тестови и истиот претставува неинвазивна метода за индивидално следење на здравјето на простатата и правилна насока за “ДА ИЛИ НЕ БИОПСИЈА НА ПРОСТАТАТА?”
Погрешната дијагноза и оперативен третман често се причина за оштетување како: еректилна дисфункција, уринарни и цревни проблеми и сериозни хируршки компликации.
👉🏻 Што всушност претставува PHI -PROSTATE HEALTH INDEX?
PHI е алгоритам изведен од резултатите на 6 најсовремени тестови; Hybritech PSA,Hybritech free PSA,Hybritech p2PSA кој e одобрен од FDA,Светската здравствена организација и вклучена во протоколот на Европскиот водич за уролошки испитувања кој ни го дава одговорот на прашањето: БИОПСИЈА НА ПРОСТАТАТА ? ДА или Не?
Предностите од оваа анализа се избегнување на скапа и инвазивна биопсија која со себе носи ризик од инфективни и други компликации. Резултатите се брзи, точни и претставуваат најсовремен водич на лекарот во понатамошниот третман на пациентот.
ЈАСНИ ИНДИКАЦИИ=СИГУРНИ ОДЛУКИ

`54;A039; Заедно со секој направен тест за PHI во Биотек Лаборораторија добивата бесплатна крвна слика.

Акцијата трае до 30.11.2021.

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!

Датум на објава: 2021-11-02
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024