Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Genesis/Genesis Plus- Пренатален скрининг

Алергиски заболувања во детска возраст

AVRI панел

Алергиски панели

ФЛУРОНА, КЛАСИЧЕН КОВИД ИЛИ ДРУГА ВИРУСНА РЕСПИРАТОРНА ИНФЕКЦИЈА?

Tри пакети за следење на Covid и post Covid позитивни пациенти.

Benetech PRA – тест за пренатален скрининг

Тест за идентификација на 11 бактериски предизвикувачи на парадентопатија

Интолеранцијата на храна

COVID 19 сертификат за патување по европски стандарди

COVID 19 или друга вирусна респираторна ифекција ? 🔴 ОТКРИЈТЕ САМО СО ЕДЕН ТЕСТ

Известување

ALLEISA SCREEN - Алерго тест

Маркери за анемија

Fetal Gender – идеално решение за сите бремени жени

Хормони на штитната жлезда - тироидни хормони

ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи

PHI -PROSTATE HEALTH INDEX

FEMOFLOR молекуларен тест за дисбиоза и сексуално преносливи патогени кај жени

ANDROFLOR молекуларен тест за квантитативна детекција на урогенитална на микрофлора и сексуално преносливи патогени кај мажи

КОЈА БАКТЕРИЈА Е ПРЕДИЗВИКУВАЧ НА ВАШАТА ИНФЕКЦИЈА?

Како до дијагноза дали е стомачен вирус или бактерија во истиот ден?

PHI (PROSTATE HEALTH INDEX)

Интолеранција на храна

Испитување за Пролактин

Тест за интолеранција на лактоза и фруктоза со PCR (DNA strip technology)

ДЕТЕКЦИЈА НА СЕКСУАЛНО ПРЕНОСЛИВИ ЗАБОЛУВАЊА СО MULTIPLEX REAL TIME PCR

СИСТЕМСКИ БАКТЕРИСКИ СКРИНИНГ ТЕСТ

UMC комплекс со Multiplex Real Time PCR

Витамин Б12

Што е хламидија?

Витамин Д

VDR рецепторот за витамин Д

Известување

Известување

Новогодишна донација

ОУ „Невена Георгиева Дуња” - Скопје

Биотек 20 год.

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

VeinViewer Flex

  • БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

  • МИКРОБИОЛОШКА ЛАБОРАТОРИЈА

  • МОЛЕКУЛАРНО - ГЕНЕТСКА ЛАБОРАТОРИЈА

  • ЗДРАВИ
    НАВИКИ

Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2024