Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК ПОДКАСТ 02: Д-р сци. мед. Ирена Андонова за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање

2023-03-14
БИОТЕК ПОДКАСТ 02: Д-р сци. мед. Ирена Андонова за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање

Во живо се вклучи Д-р сци. мед. Ирена Андонова, специјалист по гинекологија и акушерство и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Имате можност да дознаете повеќе за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање.

Погледнете го подкастот овде

Датум на објава: 2023-03-14
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023