Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК ПОДКАСТ 01: Д-р Зоран Михајловски за големена телесна тежина и недоволна физичка активност

2023-02-21
БИОТЕК ПОДКАСТ 01: Д-р Зоран Михајловски за големена телесна тежина и недоволна физичка активност

Со задоволство го споделуваме нашиот прв Биотек подкаст.

Во живо се вклучи Д-р Зоран Михајловски, специјалист по интерна медицина, специјалист по семејна медицина и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Ќе имате можност да дознаете повеќе за зголемена телесна тежина, недоволна физичка активност и заболувања на крвните садови.

Погледнете го подкастот овде

Датум на објава: 2023-02-21
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023