Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Kако до подобар и поздрав живот

2022-07-08
Kако до подобар и поздрав живот

Прим. др. Марија Пасху Специјалист по медицинска биохемија , дел од тимот на БИОТЕК лабораторија, советува како до подобар и поздрав живот 👇
🔴 Чувањето на здравјето е наша прва животна и етичка задача.
Примарната превенција спречува болест, а секундарната превенција го открива проблемот рано или на време, што се постигнува само со редовна контрола на биохемиските параметри.
Здравиот човек има стотина желби, а болниот само една – да биде здрав 🔴

БИOTEK Лабораторија - ЛАБОРАТОРИЈА за целото ваше СЕМЕЈСТВО!

Грижи се за своето здравје и здравјето на своите најблиски!
#БиотекЛабораторија #грижазасебе

Датум на објава: 2022-07-08
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023