Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

Офицер за заштита на лични податоци:

2021-08-23

Офицер за заштита на лични податоци:

Емилија Анѓелкоска

Контакт телефон: 078/ 239-258

Email: qa@biotek.com.mk

Датум на објава: 2021-08-23
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023