Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК ПОДКАСТ 03: Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ, за NIPT – Неинвазивно пренатално генетско тестирање.

2023-03-31
БИОТЕК ПОДКАСТ 03: Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ, за NIPT – Неинвазивно пренатално генетско тестирање.

Во живо се вклучи Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ, доктор на биолошки науки, магистер по молекуларна биологија, генетичар. Ќе имате можност да дознаете повеќе за неинвазивно пренатално генетско тестирање. Сигурен чекор до здраво потомство.

 

Погледнете го подкастот овде

Датум на објава: 2023-03-31
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023