Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК ПОДКАСТ 05: Д-р сци мед. Славица Митровска за Кардиоваскуларното здравје кај спортистите

2023-05-01
БИОТЕК ПОДКАСТ 05: Д-р сци мед. Славица Митровска за Кардиоваскуларното здравје кај спортистите

Во живо се вклучи Д-р сци мед. Славица Митровска специјалист по интерна медицина – кардиолог. Ќе имате можност да дознаете повеќе за Кардиоваскуларното здравје кај спортистите.

Погледнете го подкастот овде

Датум на објава: 2023-05-01
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023