Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК ПОДКАСТ 04: Д-р.Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ за алергиите и алерго тестовите

2023-04-27
БИОТЕК ПОДКАСТ 04: Д-р.Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ за алергиите и алерго тестовите

Во живо се вклучи Д-р.Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ, Педијатар – Пулмоалерголог
Ќе имате можност да дознаете повеќе за Сезонски алергии кај деца и млади.

Погледнете го подкастот овде

Датум на објава: 2023-04-27
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023