Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  

БИОТЕК ПОДКАСТ 05: Д-р сци мед. Славица Митровска за Кардиоваскуларното здравје кај спортистите

2023-05-11
БИОТЕК ПОДКАСТ 05: Д-р сци мед. Славица Митровска за Кардиоваскуларното здравје кај спортистите

Во живо се вклучи Д-р сци мед. Славица Митровска специјалист по интерна медицина – кардиолог. Ќе имате можност да дознаете повеќе за Кардиоваскуларното здравје кај спортистите.

Погледнете го подкастот ов ...

БИОТЕК ПОДКАСТ 04: Д-р.Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ за алергиите и алерго тестовите

2023-04-27
БИОТЕК ПОДКАСТ 04: Д-р.Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ за алергиите и алерго тестовите

Во живо се вклучи Д-р.Спец. Субспец. Татјана Баевска Вучковиќ, Педијатар – Пулмоалерголог
Ќе имате можност да дознаете повеќе за Сезонски алергии кај деца и млади.

Погледнете го подкастот овде ...

Датум на објава: 2023-04-27

БИОТЕК ПОДКАСТ 03: Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ, за NIPT – Неинвазивно пренатално генетско тестирање.

2023-03-31
БИОТЕК ПОДКАСТ 03: Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ, за NIPT – Неинвазивно пренатално генетско тестирање.

Во живо се вклучи Д-р Катерина Поповска-Јанковиќ, доктор на биолошки науки, магистер по молекуларна биологија, генетичар. Ќе имате можност да дознаете повеќе за неинвазивно пренатално генетско тестирање. Сигурен чекор до здраво потомство.

 

Датум на објава: 2023-03-31

БИОТЕК ПОДКАСТ 02: Д-р сци. мед. Ирена Андонова за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање

2023-03-14
БИОТЕК ПОДКАСТ 02: Д-р сци. мед. Ирена Андонова за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање

Во живо се вклучи Д-р сци. мед. Ирена Андонова, специјалист по гинекологија и акушерство и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Имате можност да дознаете повеќе за најчести гинеколошки проблеми и нивно решавање.

Погледнете го подкасто ...

БИОТЕК ПОДКАСТ 01: Д-р Зоран Михајловски за големена телесна тежина и недоволна физичка активност

2023-02-21
БИОТЕК ПОДКАСТ 01: Д-р Зоран Михајловски за големена телесна тежина и недоволна физичка активност

Со задоволство го споделуваме нашиот прв Биотек подкаст.

Во живо се вклучи Д-р Зоран Михајловски, специјалист по интерна медицина, специјалист по семејна медицина и дел од тимот на Биотек Поликлиника. Ќе имате можност да дознаете повеќе за зголемена телесна тежина, недоволна физичка акт ...

Датум на објава: 2023-02-21
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023